مسابقه همایش برنامه بهداشتی نگهداری استفاده

مسابقه: همایش برنامه بهداشتی نگهداری استفاده کیفیت نان استفاده ازجوش شیرین معاون بهداشت غذاودارو

گت بلاگز یزد اجرایی شدن برنامه ی سند اصلاح کیفیت نان

رضا مورکیان مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو درگفتگو باخبرنگار گروه استان های گروه تحریریه سایت از یزد؛ گفت: استفاده از جوش شیرین و نمک غ

اجرایی شدن برنامه ی سند اصلاح کیفیت نان

رضا مورکیان مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو درگفتگو باخبرنگار گروه استان های گروه تحریریه سایت جوان از یزد؛ گفت: استفاده از جوش شیرین و نمک غیراستاندارد در تهیه و طبخ نان، بیماریهای گوارشی و فشار خون را به همراه دارد.

مورکیان با تاکید بر شرایط نگهداری آرد مصرفی نانوایان افزود:آرد مورد استفاده در تهیه نان باید در شرایط محیطی فاقد رطوبت و دسترسی حشرات نگهداری شده است و حتما قبل از استفاده باید الک شود.

وی گفت: با همکاری نانوایان و ارائه آموزش های مورد نیاز از سوی معاونت بهداشتی و غذا و داروی دانشگاه، می توان اصلاح دهنده های مجاز خوراکی را جایگزین افزودنی های غیر استاندارد کرده و نان مرغوب و فاقد آلودگی های بهداشتی به مصرف کننده عرضه کرد.

اجرایی شدن برنامه ی سند اصلاح کیفیت نان

مورکیان در این همایش با اشاره به اینکه نمک مصرفی روزانه ی مردم یزد دو برابر حد مجاز است از اجرایی شدن برنامه ی سند اصلاح کیفیت نان در امسال خبر داد و افزود: شاخص ترین برنامه ی اجرایی این سند، کم کردن نمک مورد استفاده در طبخ نان است.
همزمان بادومین روز از هفته سلامت همایش نان سالم، جامعه سالم با حضور نانوایان شهر یزد، معاون بهداشتی و مسئولان دانشگاه برگزار شد.

عبارات مهم : همایش
انتهای خبر/ ی

واژه های کلیدی: همایش | برنامه | بهداشتی | نگهداری | استفاده | کیفیت نان | استفاده ازجوش شیرین | معاون بهداشت غذاودارو


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs