ریسک مبتلا شدن به دیابت نوع۲ به شکل قابل توجهی از طریق مصرف رژیم غذایی غنی از چربی های پلی اشباع نشده امگا۶ کم کردن می یابد.
چربی های اُمگا۶ به پیشگیری از دیابت نوع۲ کمک می کند
عبارات مهم : دیابت
به گزارش مهر، یافته های محققان موسسه جرج در سیدنی استرالیا نشان می دهد امگا۶ که در حبوبات و روغن دانه های نظیر روغن سویا و آفتابگردان و مغزیجات آجیلی یافت می شود، فایده های زیادی جهت سلامت دارد و از توصیه های بالینی جهت زیاد کردن مصرف مواد غذایی سرشار از امگا۶ دفاع می کند.
چربی های اُمگا۶ به پیشگیری از دیابت نوع۲ کمک می کند
دکتر جیسون وو، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «یافته های ما نشان می دهد یک عوض کردن راحت در رژیم غذایی ممکن است از افراد در برابر مبتلا شدن به دیابت نوع۲ که به سطح هشدار در دنیا رسیده هست، کمک کند.»
به گفته محققان، هر چقدر میزان نشانگرهای امگا۶ خون بالاتر باشد، احتمال مبتلا شدن به دیابت نوع۲ کمتر می شود.
ریسک مبتلا شدن به دیابت نوع۲ به شکل قابل توجهی از طریق مصرف رژیم غذایی غنی از چربی های پلی اشباع نشده امگا۶ کم کردن می یابد.
مطالعات اخیر این دغدغه را ایجاد کرده بود که ممکن است امگا۶ تاثیرات منفی سلامت نظیر التهاب که منجر به زیاد کردن ریسک بیماری های مزمن می شود را به همراه داشته باشد.
حال محققان دریافته اند افرادی که دارای بالاترین میزان اسید لینولئیک، چربی مهم امگا ۶، در خون ارزش باشند، ۳۵ درصد کمتر در معرض مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ در مقایسه با افرادی که حداقل مقدار آن را دارند، هستند.
محققان داده های مربوط به ۲۰ مطالعه مشمول بر ۳۹۷۴۰ نفر را از ۱۰ کشور دنیا بررسی کردند.
چربی های اُمگا۶ به پیشگیری از دیابت نوع۲ کمک می کند
اسید لینولئیک با ریسک کمتر مبتلا شدن به دیابت همراه بود، در حالیکه میزان اسید آراکیدونیک با ریسک بالاتر یا پایین تر مبتلا شدن به دیابت ارتباط چشمگیری نداشت. اسید لینولئیک در بدن تشکیل نشده و تنها از طریق رژیم غذایی قابل دستیابی است.
واژه های کلیدی: دیابت | همراه | محققان | مبتلا شدن | رژیم غذایی | مواد غذایی | اخبار پزشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...