رضا مورکیان مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو درگفتگو باخبرنگار گروه استان های گروه تحریریه سایت از یزد؛ گفت: استفاده از جوش شیرین و نمک غ
رضا مورکیان مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو درگفتگو باخبرنگار گروه استان های گروه تحریریه سایت جوان از یزد؛ گفت: استفاده از جوش شیرین و نمک غیراستاندارد در تهیه و طبخ نان، بیماریهای گوارشی و فشار خون را به همراه دارد.
مورکیان با تاکید بر شرایط نگهداری آرد مصرفی نانوایان افزود:آرد مورد استفاده در تهیه نان باید در شرایط محیطی فاقد رطوبت و دسترسی حشرات نگهداری شده است و حتما قبل از استفاده باید الک شود.
وی گفت: با همکاری نانوایان و ارائه آموزش های مورد نیاز از سوی معاونت بهداشتی و غذا و داروی دانشگاه، می توان اصلاح دهنده های مجاز خوراکی را جایگزین افزودنی های غیر استاندارد کرده و نان مرغوب و فاقد آلودگی های بهداشتی به مصرف کننده عرضه کرد.
اجرایی شدن برنامه ی سند اصلاح کیفیت نان
عبارات مهم : همایش انتهای خبر/ ی
واژه های کلیدی: همایش | برنامه | بهداشتی | نگهداری | استفاده | کیفیت نان | استفاده ازجوش شیرین | معاون بهداشت غذاودارو
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...